PKR REMBAU BUAT LAPORAN POLIS ATAS SEBAB MERAPU

>> 05 April 2013


Sebuah blog pembangkang melaporkan PKR Rembau telah membuat laporan polis berhubung dengan sebuah papan tanda yang dipacak oleh jentera pilihanraya BN Rembau. Laporan itu menyebut bahawa papan tanda itu berbaur ugutan dan tidak sepatutnya digunakan sebagai alat kempen pilihanraya.

Persoalannya, yang dimanakah disebut ugutan dalam ungkapan papan tanda itu?

Jika itu dimaksudkan dengan ugutan, bagaimana pula dengan papan tanda di bawah ini?


6 comments:

Anonymous,  April 5, 2013 at 1:03 PM  

Buang masa Polis Je.... di Cerok Tok Kun pun ada papan tanda " Anda berada di Dun Keadilan"....ini bukan amaran ke????????????

Den Budak Ghombau,  April 5, 2013 at 11:35 PM  

Puak puak Parti pakatan rebah ni mmg ompong! Tau makno ompong? Bangang biol bahalol!

Jokiden NS April 6, 2013 at 2:26 AM  

Awas!! selekoh merbahaya di hadapan, ini kawasan maut..

Huhuhu.. lagi gila ugutan ini, guna pula perkataan 'maut' pergilah report..

Kalau dah bangang tu bangang jugak..

Anonymous,  April 6, 2013 at 8:47 AM  

Ahli PKR Rembau semua mmg bangang gila..dah tak ada benda lain nak wat polis repot polis..baik kau orang semua terjun kat sungai kita tu...lpas tu timbus je dengan pasir...senang cerita tak menyusahkan orang lain..

Anonymous,  April 6, 2013 at 8:31 PM  

HOIIIIIIIIIIIIIIIIpuak2 ulamak PAS kami juga tahu yang orang Islam xwajib undi PAS,sebab PAS ni bukannya wahyu ALLAH tapi Parti POK NIK,

Anonymous,  April 15, 2013 at 8:36 AM  

Sikit2 report polis, sikit2 report polis. Time BERSHiT 1, 2, 3 terpekik melolong mengata polis anjing kerajaan, baling batu, botol ky jelly apa bagai, dah lupa? Nasib korang baik, aku bukan polis, kalau tak, time masuk pejabat polis pakai logo PKR, jadi missing person pulak.

Post a Comment

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP