AISKRIM: AZMIN JUAL NAMA PAS PULA SELEPAS PKR TAK MAMPU TOLONG

>> 09 May 2012


PKR dilihat tidak mampu lagi mempertahankan kredibiliti Azmin aiskrim selaku seorang pemimpin. Malah kerana semakin terdesak, untuk pertama kalinya Azmin aiskrim memuji melambung kepimpinan PAS yang selama ini dipandang hina olehnya.

Dahulu tiada langsung sikap hormat Azmin aiskrim pada mana-mana pemimpin PAS. Malah yang paling diingati apabila Azmin aiskrim secara terbuka menempelak salah seorang pemimpin PAS. Jika dilihat pada cara Azmin aiskrim membidas pemimpin PAS, pastinya pemimpin tersebut akan berasa malu kerana maruah mereka dicabar oleh Azmin aiskrim yang sekadar budak setahun jagung.


Tetapi kerana terdesak, Azmin aiskrim kini terpaksa menggunakan apa sahaja khidmat terutamanya PAS yang dilihat lebih senang dikeldaikan berbanding ahli PKR sendiri. Malah, Khalid gagap awal-awal lagi hanya sekadar berdiam diri malah tersengih semasa sidang media apabila ditanya wartawan mengenai isu Azmin aiskrim.

DAP pula dilihat tidak mahu campurtangan kerana ini pastinya akan merugikan DAP sekiranya DAP mengeluarkan apa-apa kenyataan menyokong Azmin aiskrim. Jadi secara tidak langsung sebenarnya DAP tidak bersama PAS dalam mempertahankan Azmin aiskrim.

Secara jujurnya, pernahkah sebelum isu aiskrim ini anda mendengar Azmin aiskrim memberi pujian melambung kepada mana-mana pemimpin PAS?!

Jadi, terjunlah Azmin aiskrim dan PKR bersama lembu-lembu PASnya....

2 comments:

Horas! May 9, 2012 at 12:30 AM  

Setuju dgn kau bro. Bila dah tersepit...terus Azmin puji PAS melantun-lantun.Walhal sebelum ini dia lah yg paling banyak mengkucar-kacirkan PAS.

Anonymous,  May 10, 2012 at 12:03 PM  

pengikut2 pr bengap2...nk buat camne?..nk sgt pembangkang pon biarlah yg bermoral,ada intregrity dan berwibawa...bukan yg berkemahiran putarbelit saje....

Post a Comment

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP