KETUA PENERANGAN PAS NEGERI SEMBILAN KAKI FITNAH

>> 14 December 2012


Ketua Penerangan PAS Negeri Sembilan Nor Azman Mohamad tidak habis-habis menabur fitnah semasa berceramah. Seringkali Nor Azman mengatakan kepada umum bahawa kapal selam Scorpene tidak boleh menyelam walaupun telah dibuktikan bahawa kapal tersebut telah beroperasi dengan baik.

Malah nama PM masih dikaitkan dengan skandal rasuah Scorpene walaupun kedutaan Perancis telah mengesahkan bahawa tiada warga Malaysia terlibat dalam kes perbicaraan Scorpene di Perancis.

Nor Azman diberi gelaran Ustaz oleh puak-puak khawarij kerana kebolehannya menabur fitnah dalam keadaan berpewatakan warak dengan lebai sentiasa di kepala. Malah si bongok ini berceramah tanpa fakta dan bercakap hanya ikut sedap mulut.

Diharap Menteri Pertahanan memfailkan saman kepada Ketua Penerangan PAS Negeri Sembilan kerana menabur fitnah terhadap individu dan TLDM.2 comments:

Anonymous,  December 14, 2012 at 8:16 PM  

Isthifar....
Dosa lama belum hilang ...dosa baru yang di terima...dengan membuat fitnah yang belum tahu akan kebenaran nya. Mana fakta2 untok menyokong ceramah kamu???

Jokiden December 14, 2012 at 9:36 PM  

Mykmu dulu ado monulih... "Bangang 7 tingkat, bodoh berlapis-lapis.." Inilah dio contohnya..

Post a Comment

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP